Äntligen vardag

Så. Nu har jag skickat iväg mail till olika företag och frågat om sponsring. På torsdag ska jag ringa till företagen, för då är jag ledig! Nu ska jag skriva lite i min loggbok.

Madeleine


NYA försäljningsplatser

Hej!
Nu kan du även köpa boken på Life-butiken i Falun och på Åsgatan bröd i Falun.
Tryck här för att se alla försäljningsplatser och länk till våra kontaktuppgifter, om du vill ha mera information angående boken eller vid bokköp av oss.

Anders


Tryck och marknadsföring

Hej! Imorgon skickas boken in för tryckeri och kommer förhoppningsvis att vara klar runt juletid. Under de kommande dagarna ska vi undersöka möjligheten till att sälja boken under olika evenemang, som t ex julmarknader. En MKT viktig åtgärd för att kunna marknadsföra sin bok och öka försäljningen.
Jag ska imorgon gå runt till olika butiker i Falun och ta reda på om det finns någon möjlighet till att sälja boken där, vilket jag hoppas och tror att det finns.
Vi ses!

Anders, VD

PASTA!

Vi har helgen på oss att hitta fel i boken. På måndag lämnas det in på tryckeriet!

Nu ska vi ta bilden till Grangärde för en kväll fylld av pasta!


Lägesrapport

Hej där ute i stugorna. Vi börjar närma oss juletid, granar att hugga och pepparkakor att grädda. 
Under de senaste veckorna har vi arbetat mycket med att försöka få ihop pengar till bokens tryckkostnad. Vi börjar sakta men säkert att närma oss vårt mål. Pengarna rullar in som det ska, det går bra nu!
Vi fortsätter att jaga sponsorer och fixa till i bloggen.

¡Hasta luego!
M & A


Boken

Boken heter Den goda frukosten och är 30 sidor lång i A5 format. Den innehåller information om tillsatser som finns i en frukost och beskriver vilken effekt de kan ha på hälsan. Det är svårt att helt undvika E-medel, men man kan alltid börja med en tillsatsfri frukost. Förutom information finns det enkla recept som hjälper dig att finna motivation till en morgon utan farligheter. Du ger dagen och livet en chans till ett lyckligt slut!



Köp boken

Boken kostar 80 kr och går att köpa genom att kontakta oss eller besöka våra försäljningsplatser.

Kontakta oss:
Är du intresserad av att köpa boken mailar eller ringer du Anders. Tryck här för att komma till kontaktuppgifterna. Om boken ska skickas via posten tillkommer frakt. En bok väger 69 g.
Med boken skickas ett "inbetalningskort".

Antal exemplar            Pris för porto
1                                        12 kr
2-3                                     24 kr
4-7                                     36 kr


Köp boken på:
Coop Nära i Sunnansjö
Må bättre i Ludvika 

Nautilus i Falun

Sahlins Struts i Borlänge

Life i Falun

Åsgatan bröd i Falun

 


Kontakta

 Har du frågor, funderingar eller vill köpa boken kontakta Anders.

Anders Verf
Telefon: 070-790 79 77
Mail: [email protected]

Om oss

 

 

 

 

 

 

Jag heter Anders Verf och är 18 år. Går för närvarande på lugnetgymnasiet i Falun, där jag läser Samhäll/ekonomi. Under sista året på gymnasiet har jag nu startat ett UF-företag, där jag ska trycka, marknadsföra och sälja en bok. Texten är sedan tidigare skriven av Madeleine och min uppgift är att få ut den på marknaden. Mina starka egenskaper är att jag tar ansvar, är bra på bokföring och behåller mitt lugn även i jobbiga situationer.




Jag heter Madeleine Högberg och går sista året på naturvetenskapsprogrammet. Jag studerar på Västerbergslagens utbildningscentrum i Ludvika. Under 2009 har jag som projektabete arbetat med att skriva en text som tillsatser i maten. Jag har upptäckt att de kan vara farliga för kroppen och jag vill nu informera andra så att alla har en möjlighet att själva bestämma vad de vill äta.





Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0