Ett sista moment kvar på UF

Hej :)
Nu när lokala- och regionala mässan är över återstår endast moment, den så kallade årsredovisningen. Den ska vi börja skriva efter påsklovet. Sedan är det alla klara och då återstår endast avvecklingen av UF-företaget som sker någongång innan skolavslutningen!

Känner mig inte så laddad till att skriva årsredovisningen, det är otroligt mycket jobb med en sådan.

jätteroligt

Beställningar ramlar in lite då och då, jätteroligt! Är glädjande att så många är intresserade av vårt projekt och ger bra respons. Det gör en motiverad till att fortsätta arbeta lika hårt. Tack :)

Tror att många uppskattar betalningssystemet med att jag skickar med ett "inbetalningskort". Kunderna känner sig tryggare, åtminstone har jag då upplevt det!

Lite jobb

Har precis mailat runt till några olika företag som säljer ekologiska produkter utan tillsatser, som kung markatta och salt och kvarn.

tiden springer iväg

Ojoj! Vad dagen har gått snabbt... Började med att ställa fram klockan i morse, sedan har dagen bestått av letande av utbildning. Vet inte om jag ska vanligt ekonomprogram eller civilekonomprogrammet. Har lite beslutsångest över det. Vi får väl se vad det blir, måste iaf bestämma mig snart!
Nu ska jag kolla om det har kommit upp några nya evenemang att delta på, hoppas det!

Slarvigt av mig

Ni kanske hade hoppats på lite bilder från mässan i torsdags. Tyvärr har jag dåliga nyheter, glömde kameran så blev inga bilder alls från hela dagen. Ska bättre mig med bilder och så, gäller bara att komma ihåg kameran för en gångs skull. Hoppas ni inte är alltför sura!
Får hänvisa till Ung Företagsamhets hemsida för resultat och information från mässan.

Ha en fortsatt trevlig kväll.

Släcker ni ner under Earth Hour?

vilodag

Har blivit ännu en lugn dag idag, lat kan man tycka men den är behövlig. Har kollat runt det senaste dagarna, för att hitta något nytt evenemang att delta på, men har tyvärr inte hittat något än. Tråkigt tycker jag men hoppas att det kommer upp någonting snart.

Gör som många andra har gjort. Skicka ett mejl med ditt namn, telefonnummer och postadress så skickar jag boken till dig med ett "inbetalningskort" i. Enkelt och smidigt till en kostnad av 92 kr (80 för bok + 12 för porto). Ni gör Er själv en tjänst, var med att påverka dig själv och andra till en förändring i Sverige. Stå emot livsmedelsindustrins fusk!

fredagsmys

Böckerna är ivägskickade, chipsen är framtagna. Nu är det äntligen helg! Blir att vila resten av kvällen och sova ut imorgon bitti. Imorgon väntar skolarbete och lite jobb med företaget under förmiddagen. Sedan får vi se vad som händer resten av dagen.

Ha en fortsatt trevlig fredagskväll :)

Här går det undan

Hej där ute! Igår var det UF-mässa hela dagen, det gick ganska bra. Det var ett bra upplägg och bra föreläsningar, men tyvärr lite folk. Jag stog vid min monter mellan 11-17 och hann precis hem i ungefär en timme. Sedan var det dags att åka iväg igen, för att delta på en tillställning med middag och prisutdelningar, arrangerad av UF dalarna.
Det bjöds på tacos och kladdkaka och fin underhållning.

Skönt att det äntligen är helg, nu ska jag ta och vila upp mig lite grann idag och sedan ta nya tag inför nästa vecka. Först ska jag bara skicka iväg några böcker via posten.


Framtidens marknad imorgon


det tar sig

Nu står youghurt och creme fraisch på avrinning och imorgon bitti blandar jag i resten av ingredienserna. Sedan är mjukosten klar, kommer att ha den på en bit bröd och bjuda på under mässan.

Har i stort sett packat i ordning allt jag behöver ha med mig i morgon. Ska träna lite nu för att rensa skallen från allt plugg..
Hörs senare!

full fart

Är i full gång med att förbereda inför mässan, ska bland annat göra mjukost och plocka i ordning affischer osv. Hämtade tidigare under dagen ett bord som jag kommer att använda!

Imorgon äger mässan rum. 11-17 i falu kuriren arena.

Uppdaterar lite senare


lite jobb

Har jobbat lite idag med att göra nya inbetalningskort.. Tyvärr krånglade skrivaren så kunde inte skriva ut dessa. Hoppas att ni som har beställt boken kan vänta en dag till :)

snart mässa!

Ja som sagt äger den regionala mässan rum nu på torsdag. Tiden är 11-17 och det är fri entré, så ta med era vänner dit, gå runt och kolla in UF-företagens produkter och ta en bit mat i restaurangen. En stor tillställning väntar med runt 180 olika företag!

Kvällen avslutas med middag för UF-eleverna med prisutdelning etc.

se mer på: http://ungforetagsamhet.se


hemma bäst

Åh äntligen hemma! Har haft en rolig helg i Karlstad.

Har inte haft tillgång till dator, så har inte kunnat uppdatera bloggen som ni märkt! Snart blir det att gå och lägga sig, är lite sliten. Imorgon letar jag efter nya evenemang, förhoppningsvis har det kommit upp några nya aktiviteter.

åker nu..

Hej! Åker om ungefär 10 minuter. Kommer inte kunna uppdatera bloggen förrän söndag/måndag, så ni får ha tålamod tills dess. Om möjligheten finns kommer jag att svara på mejl.

Nej nu måste jag packa det sista! Ha en bra helg så hörs vi snart :)  

Hemma!

Var i Uppsala idag med skolan på öppet hus. Lyssnade på intressanta föreläsningar inom området ekonomi. Bland annat ekonomprogrammet. Man märker att UF och ekonomiinriktningen ger en ett litet försprång och det är kunskaper som kommer till nytta i framtiden.
Dock har jag lite beslutsångest inför valet av utbildning, men men..

Blir inte att jobba så mycket med UF i helgen, är ju i Karlstad, men skriver nog i bloggen någongång imorgon innan jag åker.

Vi hörs!


Uppsala imorgon

Imorgon åker jag till Uppsala universitet, för att kolla på ekonomiutbildningar. Ekonomiinriktningen på samhällsprogrammet har gett mig mersmak och ekonomi är något jag kan tänka mig att arbeta med i framtiden. Kanske starta eget, vem vet... kl 6 är det dags för uppstigning!

Försäljningen rullar på :) jätteroligt!

Fixat

Frimärken, kuvert och inbetalningskort fixade. Snart skickas böcker iväg till förväntansfulla kunder. Gör som dem och köp en bok, vars information ger dig kunskap och är en motivation till en frukost utan skadliga tillsatser! :) Läs mer om boken här på bloggen.

Slutar snart

Om tio minuter slutar jag skolan för dagen. Sedan åker jag ner på stan, för att ordna lite med frimärken och inbetalningskort, så att jag kan skicka iväg några böcker!

Kommer börja med att skicka iväg inbetalningskort i samma kuvert som boken... kunden känner sig säkrare då! Självklart skulle jag aldrig lura någon, men jag vill att kunden ska känna sig säker :)

Har ni några tips på hur jag kan förbättra min blogg?




Läsare!

Någon som har tips på hur man kan sprida bloggen på bästa sätt?
Har registrerat den på bloggportalen, men behöver nya tips.
Tack på förhand! Ha en bra kväll :)

händer mycket just nu

Karlstad till helgen, prov och ivägskickade böcker lite då och då! Livet är hektiskt just nu, men man klagar inte.. Skulle inte vara roligt att bara sitta helt still heller.
Om lite mer än en vecka är det regionala mässan i Falu Kuriren Arena, jag räknar med att ni kommer dit! Det blir en stor tillställning med runt 200 UF-företag.
Mässan är öppen mellan 11-17!
Vi höres!

Behövlig vila!

Nej men hej! Blivit en lugn helg, med endast lite bokföring och svar på mejl. Har varit mycket nu på slutet med företaget, annat skolarbete och idrott.
Nu tar jag nya tag inför en ny skolvecka med förhoppningsvis en bra försäljning. På fredag åker jag till Karlstad, för att spela bordtennis!

klart!

Nu har jag bokfört det jag skulle göra för helgen. Nu väntar annat skolarbete och vila, för att vara pigg och glad till nästa vecka.


sista lektionen innan helg!

Hej! Sitter och väntar på att jag slutar, alltså om 20 min! Blir en lugn helg med lite bokföringsarbete och smått och gott. Nu börjar det närma sig till den regionala mässan som äger rum om mindre än två veckor. Det ska bli roligt att vara där och sedan avsluta med middag och prisutdelningar :)

Läs mer på: http://www.ungforetagsamhet.se/

Ha en bra helg!

bilder från kvinnodagen


lovar

Ojoj har haft mycket att göra den senaste tiden, bilderna kommer upp ikväll, jag lovar!

bokföring

Sitter i skolan och har redovisning och beskattning, alltså i stort sett bara bokföring. Senare idag lägger jag upp bilder från gårdagen, då det var kvinnodag i Ludvika.

Snart så

Om ett litet tag traskar jag mot folkets hus Ludvika. Nu ska jag packa i ordning det sista.

Vi ses där!

Kvinnodagen

Idag är det kvinnodagen och detta uppmärksammas i Folkets hus ikväll. Jag förbereder under förmiddagen inför försäljningstillfället ikväll! Hoppas på en bra tillställning, bra stämning och mycket folk.

Hur firar ni kvinnodagen?


dagen före

Imorgon väntar som sagt ett försäljningstillfälle på kvinnodag i Ludvika. Tillställningen kommer att äga rum i folkets hus i Luvika. Bland annat väntar olika föreläsningar, men mycket mycket mer.
Laddar upp med vasaloppet och lite skolarbete!

Ha en bra dag :)


Kvinnodag måndag

Hej där!
På måndag deltar jag och Madeleine på kvinnodagen i Ludvika som uppmärksammas. Vi kommer stå och sälja vår bok där. Aktiviteten sker i folkets hus i Ludvika mellan 16.30-19.00, kom gärna dit!

nya evenemang/aktiviteter att delta på

Letar för fullt nya evenemang eller aktiviteter att delta på. Ser ut att vara ganska tomt framöver, men någon liten marknad finns. Någon som kanske har något förslag?
Boken finns fortfarande för försäljningen, 80 kr kostar boken!
Kolla även in artikeln om oss på aktavara.org .

Artikel

Hej! Som sagt var vi med i en artikel på äktavara.org i förrgår.
Se artikeln här: http://www.aktavara.org/News.aspx?r_id=15251

På måndag väntar en föreläsning i Ludvika! Idag jobbar jag lite med bokföring..

Anders


Äkta vara

Hej hej hallå!
Jag är lycklig: http://www.aktavara.org/News.aspx?r_id=15251

Madeleine


RSS 2.0