snart helg

Nu är det bara 25 minuter kvar tills jag slutar skolan för dagen. Då är det helg :)
Helgen ska spenderas i Ludvika med valborgsfirande och mycket plugg, framför allt svenskatal och skriva på årsredovisningen, som jag förövrigt har hunnit ganska långt på nu.

Boken kommer att finnas för försäljningen i ungefär 1 månad till, så passa på!




det tar sig

Hej! Idag har jag jobbat lite med företag i skolan, hann skriva mycket på årsredovisningen så nu känns det att jag börjar komma igång. Känns skönt att lektionstid till att arbeta med företaget, för då kan man göra annat skolarbete när man kommer istället :)
Nu är det tid för annat skolarbete. Ha det bra!

påfyllnad i depåerna

Hej igen!
Har precis ätit lite grann, för att fylla på med lite energi. Tog även en halv kopp kaffe, usch! Inte en favorit för mig direkt, men nu är jag iaf redo, för att fortsätta skriva lite på årsredovisningen och sedan fortsätta med andra skolarbeten som ligger och väntar. Skriver nu om produkten i sig och sedan ska jag skriva om marknadsföring och försäljning!

See you :)

äntligen

Nu har jag kommit igång med årsredovisningen. Det går fort framåt när jag börjar arbeta effektivt precis som det alltid gör när det gäller skolarbete. Sitter precis och funderar kring om jag har uppnått mina mål med UF-året. Vilka mål hade jag egentligen? En fråga som snurrar runt i mitt huvud... Året har varit väldigt lärorikt och gett en fullt av erfaranheter, det var nog det som egentligen var mitt mål, för mig är försäljningen inte det viktigaste, men genom att arbeta effektivt och samtidigt ha roligt, har nog lett till försäljningen ändå har gått så pass bra som den har gjort :)

Nu ska jag fortsätta skriva, säger hur det går lite senare. Hörs då!

mycket att göra

Har mycket att göra, har knappt skrivit någonting på årsredovisningen och måste verkligen börja på den också. Inte lätt när man har massa andra prov och inlämningsuppgifter samtidigt. Är väl ganska vanligt att ha mycket att göra veckorna före skolavslutningen som denna gång blir den sista, för jag tar studenten!
Nej nu måste jag fortsätta med skolarbeten, skriver förhoppningsvis lite på årsredovisningen.
Boken som säljs för 80 kr, skicka mejl för att beställa

härlig helg

Har blivit en helg med mycket vila och födelsedagsfirande. Det jag har gjort med företaget är att skicka lite mejl och bokfört lite.

arbete för fulla muggar

Arbetar för fullt med att marknadsföra bloggen och därmed produkten. Får hoppas på att det ger resultat!
Jag jobbar lite till, sedan väntar mat och fredagsmys. Det är väl behövligt efter 3,5 timmes nationellt prov i svenska, som sög musten ur en.



Limpor som såldes vid Rättviks marknad

godmorgon!

Godmorgon på er :)
Nu ska jag snart sticka till bussen, sedan väntar 5 timmar långt nationellt prov i svenska b. Kul!
Efter skolan ska jag skriva lite grann på årsredovisningen och fortsätta med att marknadsföra min produkt.
Hörs sen

Helt slut

Nu är jag helt slut efter en lång dag bestående av mycket plugg! Ska förbereda lite inför ett prov imorgon sedan väntar sängen tidigt ikväll.



Bild från kvinnodagen i Ludvika, där jag stod och sålde

Boken finns för försäljning, så missa inte att köp den. Du ger som sagt dagen och livet en chans till ett lyckligt slut!

Sprider bloggen

Just nu håller jag på med att marknadsföra min blogg och företag på olika sidor för att locka nya besökare! Är lite krångligt men man lär sig ju något nytt :)

Få fler besökare till din blogg!:
http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=andersverf



Mycket att stå i

Hej! Har haft mycket skolarbete att göra idag, så har inte hunnit skriva speciellt mycket på årsredovisningen. Men har i alla fall hunnit en liten och det är ju något :)
Sitter nu här och funderar vidare på hur jag ska kunna sälja fler böcker, har gått lite segare med försäljningen nu på slutet, så måste hitta något sätt att sälja fler på. Ni kanske har några förslag?

Nej, nu måste jag försöka marknadsföra mig bättre! Skriver mer senare.


onsdag kväll

Hej på er!
Igår började jag med att skriva på årsredovisningen. Den påminner mycket om delårsrapport och affärsplan så mycket av arbetet är redan gjort. Imorgon har jag studiedag så blir en ledig dag hemma med mycket plugg som består av bland annat årsredovisningen.

Skriver mer imorgon.

Ha en bra kväll!

Årsredovisning

Hej!
Sitter just nu i skolan och skriver lite årsredovisning, det är dags att börja nu. Jämför just nu affärsplanen och delårsrapporten för att se om det har gått som jag hade tänkt mig. Roligt att se hur man tänkte i början av året och jämföra med resultatet av allt arbete. Det ska bli riktigt skönt när årsredovisningen är inlämnad, för då är det slut på alla delmoment under UF-året.

Nej nu ska jag ta och jobba vidare! Ha det så bra :)

ännu en dag passerad

Hej :) Har gjort lite bokföring under dagen och har även försökt att hitta nya evenemang att delta på. Verkar knappt finnas några marknader, mässor i huvudtaget att delta på. Någon kanske vet något evenemang jag kan vara med på? Jag fortsätter med att hålla tummarna, för att det ska komma upp något bra!


förlåt mig

Hej! nu har jag varit dålig på att uppdatera här.
I torsdags gick jag runt på mitt område och la flygblad i alla brevlådor. Där beskrev jag mitt projektarbete och vad boken handlade om. Hoppas på bra respons.
I fredags skickade jag lite mejl och bokförde lite grann. Idag väntar lite bokföring och fixande av verifikationer. Ska numrera alla olika papper jag har och skriva kvittenser. Det är ju noga med att man ska kunna visa papper på all bokföring man har gjort! När jag är klar med det ska jag föra in det på bokföringsprogrammet på datorn.

Har en del att göra som ni ser idag, ska börja så fort jag har ätit frukost :)

bokföring

Hej läsare!
Idag har jag bokfört det som jag inte hann med innan påsklovet! Så nu är det klart. Till helgen ska jag försöka börja med att skriva delårsrapporten om tiden räcker till, den borde göra de.
Man börjar märka att skolan börja lida mot sitt slut, börjar bli skoltrött och livet är allmänt segt. Men förhoppningsvis gör vinsten en glad!

Hemma!

Är hemma efter en fantastiskt vecka i skåne. Nu startar skolan direkt med att börja skriva delårsrapport i skolan imorgon tisdag. Som jag skrev tidigare är det de sista momentet vi ska skriva och skicka till UF-kontoret. Man kommer även kunna vinna pris för bästa årsredovisning, så ska göra allt för att vinna pris!
Boken finns fortfarande för försäljning, boken hjälper dig att förbättra din hälsa och du ger ditt liv en chans på ett lyckligt slut!

Landskrona imorgon

Hej läsare!
Imorgon beger jag mig ner mot skåne till den härliga staden landskrona!
Där väntar en veckas golfläger. Men som tur är kommer min medarbetare Madeleine hålla koll på mejlen, så det går att beställa böcker som vanligt. Kanske att bloggen uppdateras någon gång under veckan.
Nej nu måste jag packa, imorgon klockan 8 blir jag upphämtad

mejlande

Hej! Hoppas ni har haft en bra påsk än så länge.

Det har blivit mycket påskmat de två senaste dagarna och nu vill man verkligen träna bort maten.
Blir att ta en promenad imorgon.

Idag har jag funderat på nya sätt som jag kan marknadsföra boken på. Har en del idéer.
Ha en fortsatt trevlig påskhelg:)

uppdatering

Blev inget inlägg igår, var upptagen med plugg och träning.
Idag ska jag fixa till flygblad som jag sedan ska dela ut till dem som bor på samma område som mig. Min förhoppning är att det ska leda till försäljning. Det ser ganska tomt ut just nu på aktiviteter i dalarna. Vill verkligen att det ska komma upp någon aktivitet jag kan nappa på.

Vi hörs senare!


RSS 2.0